Leif & Gitte

 

Gitte:

 

Min store interesse har siden min barndom været hunde, en hund er ikke bare en hund men ens bedste ven som er loyal og aldrig sur, den fortjener at man respekterer den meget højt.

Jeg elsker udelivet sammen med vores pensionsgæster det er en fornøjelse at se dem i leg sammen med de andre feriegæster, det bringer så meget livsglæde ind i sjælen.

Alle vores feriegæster skal have et positiv ophold, vi gør alt for at dette skal lykkes.

Det sjoveste/bedste er når nogle af vores pensionsgæster ikke vil med hjem, det er bestemt ikke fordi de ikke vil med hjem, men et hjertesuk om at det altså har været en super ferie som de har svært ved lige at slippe, så ved vi at de glæder sig til næste ferieophold på Langbjerg. 

 

Jeg er uddannet som kontorassistent, I 2008 stoppede jeg som skolesekretær hvor jeg havde været ansat i 13 år på en stor skole, jeg ville hellige mig pensionen samt vores drenge.

 

Gitte har deltaget på diverse kurser:

- Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelsen

- Dansk Kennel Klubs Basisuddannelse

- Dansk Kennel Klubs Adfærds- og håndteringskursus

- Førstehjælps kursus for hunde

- Kursusbevis for den lovpligtige hundeholderuddannelse

 

Leif:

 

Jeg har i mange år været repræsentant samt i mange år haft eget firma inden for tøjbranchen.

I 20 år har jeg været fodboldtræner for damer/herrer.

På et tidspunkt ønskede vi alle i familien en anderledes hverdag, vores søn Steffen var på det tidspunkt 10 år da vi besluttede at han ikke længere skulle være enebarn, der startede vi som aflastningsfamilie for et par piger.

For 8 år siden flyttede Mikkel ind hos os 2 år senere kom Simon til, det er et par dejlige drenge som giver os en masse i dagligdagen, heldigvis elsker de begge hunde så ind imellem hjælper de også til i pensionen.

 

 

 
Langbjerg Hundepension - Langbjergvej 8 - 6621 Gesten - Tlf: 75 55 70 21 - E-mail: mail@kennelheitmann.dk